Pàgines

dilluns, 3 de novembre del 2014

Celebrem la castanyada

La castanyada és la primera gran festa del curs escolar i és una de les més entranyables! Per celebrar-la hem fet moltes coses!!

Ja vam començar el dijous a la tarda amb la visita dels castanyers. Ens van explicar que veníen del Montseny, on tenen una caseta envoltada de castanyers. Quan arriba la tardor, recullen les castanyes i les torren per vendre.



 

Els vam portar dibuixos de tardor perquè tinguéssin un record nostre!




Després de la visita dels castanyers, la Sena ens va explicar un conte sobre una castanyera moolt amable.


I el divendres va arribar el gran dia!!

Vam començar la jornada amb la visita de mare de la Izel, la Claudia, que ens va ensenyar a fer unes llibretes xulíssimes, que vam decorar amb motius de tardor.

Moltes gràcies per ensenyar-nos a aquesta manualitat Claudia!!



I aquí no es van acabar les manualitats! Després d'esmorzar, vam anar a l'edifici de P3 i P4 per fer aquestes magnífiques màscares de carbassa i castanya!




SOU UNS ARTÍSTES!!


Un cop vam tenir les nostres màscares fetes, vam sortir al pati a veure una petita obra de teatre a càrrec dels nois i noies de 2n d'ESO. A l'obra, ens explicàven com és que els anglesos tenen el costum de posar una carbassa amb una espelma a la porta de les cases per Halloween.


Després, a la classe, el Pere ens va ensenyar el rosari de Tots Sants que havia fet amb la seva mare i que volia compartir amb tots nosaltres! Es tracta d'una tradició mallorquina en la que els padrins regalen un rosari com aquest als seus fillols i els avis ho regalen als seus néts. Quina tradició més dolça!




I a la tarda… Arriba la festa grossa!!! Ben guarnits amb les nostres disfresses, ens vam reunir amb tota l'escola a l'edifici dels grans, on vam gaudir d'alguns espectacles i d'unes castanyes boníssimes!!!

Quina por que feu!!!







Bon profit!!


BONA CASTANYADA A TOTHOM!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada